Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71532
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПопик, Мар'яна Михайлівна-
dc.contributor.authorШулла, Роман Степанович-
dc.contributor.authorХанас, Уляна Ярославівна-
dc.date.accessioned2025-03-11T08:43:43Z-
dc.date.available2025-03-11T08:43:43Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71532-
dc.language.isoukuk
dc.publisherСучасні тренди, реалії і перспекетиви розвитку туризму та готельно-ресторанної справи: матеріали Міжнародної наукової конференції (23-24 травня 2024 р.) Хмельницький: ХНУ.uk
dc.titleЦінова політики підприємства готельно-ресторанного бізнесу: поняття та фактори впливу.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zbirnuk_tourism_hnu-22.08.24.pdf2.82 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.