Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73150
Назва: ДИДЖИТАЛІЗАЦІЯ ТА ПІДГОТОВКА КАДРІВ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ
Інші назви: ДИДЖИТАЛІЗАЦІЯ ТА ПІДГОТОВКА КАДРІВ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Годя, Іван Михайлович
Ключові слова: діджиталізація, гостинність
Дата публікації: 2025
Видавництво: Видавничий дім "Гельветика"
Бібліографічний опис: Корсак Р., Годя І. ДИДЖИТАЛІЗАЦІЯ ТА ПІДГОТОВКА КАДРІВ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2025. С.209-213.
Короткий огляд (реферат): Диджиталізація суттєво змінює процеси підготовки кадрів у сфері гостинності, пропонуючи нові підходи до навчання персоналу. У разі стрімкого технологічного розвитку готельно-ресторанний бізнес вимагає від співробітників як професійних навичок, так і володіння цифровими інструментами, дозволяють підвищити ефективність роботи. Сучасні методи навчання, що базуються на цифрових технологіях, допомагають адаптуватися до нових викликів та забезпечують конкурентоспроможність підприємств галузі.
Опис: Для вітчизняного готельно-ресторанного бізнесу важливо впроваджувати сучасні технології в освітні процеси, щоб відповідати вимогам часу та забезпечувати конкурентоспроможність України на ринку гостинності ЄС. Подальший розвиток цифрових методів навчання дозволить створити більш професійну і підготовлену команду, здатну працювати в умовах індустрії гостинності, що швидко змінюється.
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73150
ISBN: 978-617-554-489-1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.