Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73150
Назва: | ДИДЖИТАЛІЗАЦІЯ ТА ПІДГОТОВКА КАДРІВ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ |
Інші назви: | ДИДЖИТАЛІЗАЦІЯ ТА ПІДГОТОВКА КАДРІВ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ |
Автори: | Корсак, Роман Володимирович Годя, Іван Михайлович |
Ключові слова: | діджиталізація, гостинність |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Видавничий дім "Гельветика" |
Бібліографічний опис: | Корсак Р., Годя І. ДИДЖИТАЛІЗАЦІЯ ТА ПІДГОТОВКА КАДРІВ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2025. С.209-213. |
Короткий огляд (реферат): | Диджиталізація суттєво змінює процеси підготовки кадрів у сфері гостинності, пропонуючи нові підходи до навчання персоналу. У разі стрімкого технологічного розвитку готельно-ресторанний бізнес вимагає від співробітників як професійних навичок, так і володіння цифровими інструментами, дозволяють підвищити ефективність роботи. Сучасні методи навчання, що базуються на цифрових технологіях, допомагають адаптуватися до нових викликів та забезпечують конкурентоспроможність підприємств галузі. |
Опис: | Для вітчизняного готельно-ресторанного бізнесу важливо впроваджувати сучасні технології в освітні процеси, щоб відповідати вимогам часу та забезпечувати конкурентоспроможність України на ринку гостинності ЄС. Подальший розвиток цифрових методів навчання дозволить створити більш професійну і підготовлену команду, здатну працювати в умовах індустрії гостинності, що швидко змінюється. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73150 |
ISBN: | 978-617-554-489-1 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р., Годя І._ДИДЖИТАЛІЗАЦІЯ ТА ПІДГОТОВКА КАДРІВ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ.pdf | 316.88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.