Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73150
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Годя, Іван Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-24T17:32:52Z | - |
dc.date.available | 2025-04-24T17:32:52Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р., Годя І. ДИДЖИТАЛІЗАЦІЯ ТА ПІДГОТОВКА КАДРІВ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2025. С.209-213. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-554-489-1 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73150 | - |
dc.description | Для вітчизняного готельно-ресторанного бізнесу важливо впроваджувати сучасні технології в освітні процеси, щоб відповідати вимогам часу та забезпечувати конкурентоспроможність України на ринку гостинності ЄС. Подальший розвиток цифрових методів навчання дозволить створити більш професійну і підготовлену команду, здатну працювати в умовах індустрії гостинності, що швидко змінюється. | uk |
dc.description.abstract | Диджиталізація суттєво змінює процеси підготовки кадрів у сфері гостинності, пропонуючи нові підходи до навчання персоналу. У разі стрімкого технологічного розвитку готельно-ресторанний бізнес вимагає від співробітників як професійних навичок, так і володіння цифровими інструментами, дозволяють підвищити ефективність роботи. Сучасні методи навчання, що базуються на цифрових технологіях, допомагають адаптуватися до нових викликів та забезпечують конкурентоспроможність підприємств галузі. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавничий дім "Гельветика" | uk |
dc.subject | діджиталізація, гостинність | uk |
dc.title | ДИДЖИТАЛІЗАЦІЯ ТА ПІДГОТОВКА КАДРІВ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ | uk |
dc.title.alternative | ДИДЖИТАЛІЗАЦІЯ ТА ПІДГОТОВКА КАДРІВ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р., Годя І._ДИДЖИТАЛІЗАЦІЯ ТА ПІДГОТОВКА КАДРІВ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ.pdf | 316.88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.