Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73150
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorГодя, Іван Михайлович-
dc.date.accessioned2025-04-24T17:32:52Z-
dc.date.available2025-04-24T17:32:52Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКорсак Р., Годя І. ДИДЖИТАЛІЗАЦІЯ ТА ПІДГОТОВКА КАДРІВ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2025. С.209-213.uk
dc.identifier.isbn978-617-554-489-1-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73150-
dc.descriptionДля вітчизняного готельно-ресторанного бізнесу важливо впроваджувати сучасні технології в освітні процеси, щоб відповідати вимогам часу та забезпечувати конкурентоспроможність України на ринку гостинності ЄС. Подальший розвиток цифрових методів навчання дозволить створити більш професійну і підготовлену команду, здатну працювати в умовах індустрії гостинності, що швидко змінюється.uk
dc.description.abstractДиджиталізація суттєво змінює процеси підготовки кадрів у сфері гостинності, пропонуючи нові підходи до навчання персоналу. У разі стрімкого технологічного розвитку готельно-ресторанний бізнес вимагає від співробітників як професійних навичок, так і володіння цифровими інструментами, дозволяють підвищити ефективність роботи. Сучасні методи навчання, що базуються на цифрових технологіях, допомагають адаптуватися до нових викликів та забезпечують конкурентоспроможність підприємств галузі.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавничий дім "Гельветика"uk
dc.subjectдіджиталізація, гостинністьuk
dc.titleДИДЖИТАЛІЗАЦІЯ ТА ПІДГОТОВКА КАДРІВ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІuk
dc.title.alternativeДИДЖИТАЛІЗАЦІЯ ТА ПІДГОТОВКА КАДРІВ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.