Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73218
Название: ВПЛИВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ НА ПІДГОТОВКУ КАДРІВ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
Другие названия: ВПЛИВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ НА ПІДГОТОВКУ КАДРІВ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
Авторы: Боднар, Ліліана
Корсак, Роман Володимирович
Ключевые слова: Євроінтеграція, кадри, готельно-ресторанний бізнес
Дата публикации: 2025
Издательство: Видавничий дім "Гельветика"
Библиографическое описание: Боднар Л., Корсак Р. ВПЛИВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ НА ПІДГОТОВКУ КАДРІВ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2025. С. 162-165.
Краткий осмотр (реферат): Євроінтеграція України значно впливає на різні сфери економіки, включаючи готельно-ресторанний бізнес. Впровадження європейських стандартів якості, адаптація освітніх програм та підвищення вимог до кваліфікації персоналу стають ключовими аспектами підготовки кадрів у галузі гостинності. Для успішного функціонування готельного та ресторанного бізнесу в умовах глобальної конкуренції необхідно враховувати сучасні тенденції та вимоги ЄС, що потребує перегляду існуючих підходів до навчання та розвитку працівників.
Описание: Вплив євроінтеграції на підготовку кадрів у готельноресторанному бізнесі проявляється у підвищенні стандартів обслуговування, модернізації освітніх програм та зростанні вимог до кваліфікації персоналу. Впровадження європейських норм сприяє формуванню конкурентоспроможного готельного успішного розвитку галузі. Для подальшої інтеграції до європейського простору необхідно продовжувати вдосконалення системи професійної підготовки та активно впроваджувати міжнародні практики у навчання та роботу готельно-ресторанного сектору
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73218
ISBN: 978-617-554-489-1
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.