Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73218
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБоднар, Ліліана-
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2025-04-25T18:37:37Z-
dc.date.available2025-04-25T18:37:37Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБоднар Л., Корсак Р. ВПЛИВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ НА ПІДГОТОВКУ КАДРІВ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2025. С. 162-165.uk
dc.identifier.isbn978-617-554-489-1-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73218-
dc.descriptionВплив євроінтеграції на підготовку кадрів у готельноресторанному бізнесі проявляється у підвищенні стандартів обслуговування, модернізації освітніх програм та зростанні вимог до кваліфікації персоналу. Впровадження європейських норм сприяє формуванню конкурентоспроможного готельного успішного розвитку галузі. Для подальшої інтеграції до європейського простору необхідно продовжувати вдосконалення системи професійної підготовки та активно впроваджувати міжнародні практики у навчання та роботу готельно-ресторанного секторуuk
dc.description.abstractЄвроінтеграція України значно впливає на різні сфери економіки, включаючи готельно-ресторанний бізнес. Впровадження європейських стандартів якості, адаптація освітніх програм та підвищення вимог до кваліфікації персоналу стають ключовими аспектами підготовки кадрів у галузі гостинності. Для успішного функціонування готельного та ресторанного бізнесу в умовах глобальної конкуренції необхідно враховувати сучасні тенденції та вимоги ЄС, що потребує перегляду існуючих підходів до навчання та розвитку працівників.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавничий дім "Гельветика"uk
dc.subjectЄвроінтеграція, кадри, готельно-ресторанний бізнесuk
dc.titleВПЛИВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ НА ПІДГОТОВКУ КАДРІВ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІuk
dc.title.alternativeВПЛИВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ НА ПІДГОТОВКУ КАДРІВ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.