Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73218
Назва: ВПЛИВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ НА ПІДГОТОВКУ КАДРІВ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
Інші назви: ВПЛИВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ НА ПІДГОТОВКУ КАДРІВ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
Автори: Боднар, Ліліана
Корсак, Роман Володимирович
Ключові слова: Євроінтеграція, кадри, готельно-ресторанний бізнес
Дата публікації: 2025
Видавництво: Видавничий дім "Гельветика"
Бібліографічний опис: Боднар Л., Корсак Р. ВПЛИВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ НА ПІДГОТОВКУ КАДРІВ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2025. С. 162-165.
Короткий огляд (реферат): Євроінтеграція України значно впливає на різні сфери економіки, включаючи готельно-ресторанний бізнес. Впровадження європейських стандартів якості, адаптація освітніх програм та підвищення вимог до кваліфікації персоналу стають ключовими аспектами підготовки кадрів у галузі гостинності. Для успішного функціонування готельного та ресторанного бізнесу в умовах глобальної конкуренції необхідно враховувати сучасні тенденції та вимоги ЄС, що потребує перегляду існуючих підходів до навчання та розвитку працівників.
Опис: Вплив євроінтеграції на підготовку кадрів у готельноресторанному бізнесі проявляється у підвищенні стандартів обслуговування, модернізації освітніх програм та зростанні вимог до кваліфікації персоналу. Впровадження європейських норм сприяє формуванню конкурентоспроможного готельного успішного розвитку галузі. Для подальшої інтеграції до європейського простору необхідно продовжувати вдосконалення системи професійної підготовки та активно впроваджувати міжнародні практики у навчання та роботу готельно-ресторанного сектору
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73218
ISBN: 978-617-554-489-1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.