Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20693
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГодя, Іван Михайлович-
dc.date.accessioned2018-10-10T21:09:51Z-
dc.date.available2018-10-10T21:09:51Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації з вивчення навчальної дисципліни "Маркетинг готельного і ресторанного господарства" / Годя І. М. // м. Ужгород, 2018р.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20693-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації для вивчення навчальної дисципліни "Маркетинг готельного і ресторанного господарства" для студентів 3 курсу спеціальності "Готельно-ресторанна справа", факультету туризму та міжнародних комунікаційuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherпп Інвазорuk
dc.subjectтуризм, маркетингuk
dc.subjectмаркетинг, маркетингові дослідження, PR, реклама, туризмuk
dc.titleМетодичні рекомендації з вивчення навчальної дисципліни "Маркетинг готельного і ресторанного господарства"uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeПрепринтuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР_мар_ГРС_2018.doc289 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.