Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20803
Title: Вплив законодавчої бази на розширення та закріплення прав громадян України на отримання безкоштовної медичної допомоги в амбулаторних умовах
Authors: Слабкий, Геннадій Олексійович
Шишацька, Н. Ф.
Русняк, В. А.
Keywords: право, забезпечення, медична допомога, безоплатна
Issue Date: 2013
Publisher: ЛОБФ «Медицина і право»
Citation: Досвід, реаліїї і перспективи розвитку систем охорони здоров’я : монографія. – Львів : Видавництво ЛОБФ «Медицина і право», 2013. – 585 с.
Abstract: В монографії представлені результати досліджень спеціалістів з соціальної медицини, громадського здоров’я та організаторів охорони здоров’я з таких основних питань: охорона здоров’я – польсько-українська співпраця; міжнародна проблематика; ювропейські фонди в розвитку систем охорони здоров’я; системи охорони здоров’я – одиниці медпослуг; санітарний нагляд; якість медпослуг; фінансування – розвиток медичного страхування; інформатизація системи охорони здоров’я (e-здоров’я); фармринок; громадське здоров’я – оздоровча профілактика; стилі життя; епідеміологія найчастіших медичних проблем; трансплантологія. Видання призначене для фахівців системи охорни здоров’я, науковців і педагогічних працівників, слухачів і студентів, також широкого загалу читачів.
Type: Text
Publication type: Монографія
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20803
Appears in Collections:300Наукові публікації кафедри громадського здоров’я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lviv 2013.pdf11.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.