Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/21100
Назва: Особливості формування прикусу в осіб віком від 6 до 12 років залежно від характеру харчування.
Автори: Фера, Олександр Васильович
Костенко, Євген Якович
Фера, Марія Олександрівна
Криванич, Володимир Миколайович
Мельник, Софія Володимирівна
Ключові слова: Прикус, Харчування
Дата публікації: лис-2017
Видавництво: Лікарська справа.
Серія/номер: 5-6;1143
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/21100
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фундаментальних медичних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
112-Текст статьи-124-1-10-20180218.pdfОсобливості формування прикусу в осіб віком від 6 до 12 років залежно від характеру харчування. Лікарська справа. – 2017.– № 5 – 6 (1143) – С.125 – 129.100.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.