Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/21504
Title: Філософія освіти
Authors: Опачко, Магдалина Василівна
Keywords: Методологія професійної підготовки педагога, професійна підготовка, вища школа, методологічні підходи, філософія сучасної освіти
Issue Date: 2016
Publisher: Ужгород: УжНУ
Citation: 5. Опачко М.В. Філософія освіти: навчально-методичний посібник/М.В.Опачко – Ужгород, УжНУ: Говерла, 2016. – 97 с.
Series/Report no.: методичний посібник;4
Abstract: Філософія, що завжди була провісницею та каталізатором реформ, які активно реалізуються у різних сферах сучасного суспільного буття в усьому світі, філософія, на ґрунті якої і виникла нова “філософія освіти”, – дає відповіді на питання, як повинен бути організований освітній процес в сучасних умовах інформаційного суспільства; яким повинен бути педагог третього тисячоліття тощо.
Description: Посібник створений для реалізації цілей і завдань дисципліни «Філософія сучасної освіти» для магістрів за напрямом підготовки 011 – Науки про освіту (Педагогіка вищої школи). Посібник містить робочу програму дисципліни, СЛОК (структурно-логічні опорні конспекти) для лекційних занять, методичні рекомендації до проведення практичних занять.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/21504
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мет_пос_ФО.pdf1.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.