Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/2168
Название: Дисперсійні властивості стекол Аs(x)S(1–x)
Другие названия: Dispersion properties of glasses Аs(x)S(1–x)
Авторы: Росола, Іван Йосипович
Левко, І.В.
Ключевые слова: склоподібний, синтез, рефракція, квазіконстанти, характеристичні енергії
Дата публикации: 2013
Издательство: Видавництво УжНУ "Говерла"
Библиографическое описание: Росола, І. Й. Дисперсійні властивості стекол Аs(x)S(1–x) [Текст] / І. Й. Росола, І. В. Левко // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Фізика. – Ужгород : Говерла, 2013. – Вип.33. – С. 7–14. – Бібліогр.: с. 13–14 (12 назв).
Серия/номер: Фізика;
Краткий осмотр (реферат): Експериментальні результати дисперсії показника заломлення n(λ) стекол AsXS1-X описано за допомогою оптико-рефрактометричного співвідношення Борця та визначено ОР-квазіконстанти ηs і характеристичні енергії дисперсії Es. Для досліджу- ваних матеріалів найкраща кореляція з експериментом одержана, використовуючи адитивну ковалентну рефракцію. Ключові слова: склоподібний, синтез, рефракція, квазіконстанти, характеристичні енергії.
Описание: The experimental results of dispersion of the refractive index, n(λ) of AsXS1-X glasses is described using optical-refractometric Borets ratio and OR-quasiconstant, ηs and characteristic dispersion energy, Es were identified. For the studied materials the best correlation with the experiment is obtained using additive covalent refraction. Keywords: vitreous, synthesis, refraction, quasiconstant, characteristic energy.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/2168
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Фізика. Випуск 33 - 2013

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ДИСПЕРСІЙНІ ВЛАСТИВОСТІ СТЕКОЛ AsXS1-X.pdf221.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.