Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/21861
Title: Інституційне середовище забезпечення якості системи вищої освіти: міжнародний і національний аспекти
Authors: Гринькевич, О. С.
Keywords: вища освіта, інтернаціоналізація освіти
Issue Date: 2017
Publisher: Вид-во УжНУ "Говерла"
Citation: Гринькевич, О. С. Інституційне середовище забезпечення якості системи вищої освіти: міжнародний і національний аспекти [Текст] / О. С. Гринькевич, О. О. Левицька // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2017. – Вип. 15№Ч.1. – С. 84-90. – бібліогр.:с.89-90(19 назв).
Abstract: У статті вивчено роль і функції глобальних, регінальних і національних інституцій у забезпечення якості вищої освіти. На основі принципів системного підходу і комплементарності запропоновано логіко–структурну схему яка визначає архітектоніку інституційного середовища забезпечення якості вищої освіти на національному і наднаціональному рівнях.Особливу увагу зосереджено на правових і організаційних інститутах європейської системи якості у вищій освіті.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/21861
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 15 Частина 1 - 2017 :

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ІНСТИТУЦІЙНЕ СЕРЕДОВИЩЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ.pdf505.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.