Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22267
Назва: Курсові роботи в системі підготовки фахівців за спеціальностями фізична культура і спорт, середня освіта (фізична культура)
Автори: Товт, Валерій Адальбертович
Маріонда, Іван Іванович
Ключові слова: фізичне виховання, фізична культура, спорт
Дата публікації: 2018
Видавництво: Фест-принт
Бібліографічний опис: Товт Валерій Адальбертович. Курсові роботи в системі підготовки фахівців за спеціальностями фізична культура і спорт, середня освіта (фізична культура) : навч. посіб. / В. А. Товт, І. І. Маріонда . – Ужгород : Фест-принт, 2018. – 61 с. : табл., іл. – Бібліогр.: с. 50.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник «Курсові роботи в системі підготовки фахівців за спеціальностями фізична культура і спорт, середня освіта (фізична культура)» укладено кандидатом педагогічних наук, доцентом Товт Валерій Адальбертовичем та кандидатом педагогічних наук, доцентом Маріондою Іваном Івановичем. У посібнику надані загальні правила і поради з підготовки та захисту курсових робіт. Він достатньо повно охоплює питання підготовки студентами курсових робіт, містить посилання на нормативну базу, в якій визначаються вимоги щодо підготовки наукових видань загалом, та курсових робіт зокрема. Навчальний посібник призначений для викладачів Ужгородського національного університету та студентів, які проходять підготовку за спеціальностями 017 – «Фізична культура і спорт» і 014 – «Середня освіта (фізична культура)».
Опис: Рекомендовано до друку методичною комісією факультету здоров’я та фізичного виховання ДВНЗ «Ужгородський національний університет, протокол № 10, від 4 червня 2018 р.
Тип: Text
Тип публікації: Навчальний посібник
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22267
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання кафедри фізичного виховання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Курсові роботи (посібник).pdf1.96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.