Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22270
Title: Проблеми та перспективи розвитку студентського фізичного виховання і спорту у вищій школі на прикладі ДВНЗ «УжНУ»
Authors: Маріонда, Іван Іванович
Keywords: фізична культура, фізичне виховання, спорт
Issue Date: 2018
Citation: Маріонда І.І. Проблеми та перспективи розвитку студентського фізичного виховання і спорту у вищій школі на прикладі ДВНЗ «УжНУ» // Інноваційні підходи до формування професійних компетентностей фахівців з фізичної культури, спорту і фізичної терапії та ерготерапії : мат. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції (Чернівці, 6 листопада 2018 року) / за редакцією Я. Б. Зорія. – Чернівці, 2018. – С.45-48. – Бібліогр.: с. 48 (3 назви).
Series/Report no.: Інноваційні підходи до формування професійних компетентностей фахівців з фізичної культури, спорту і фізичної терапії та ерготерапії;
Abstract: Мета досліджень полягає в аналізі соціально-економічних і наукових передумов організованих занять руховою активністю студентів та визначення перспектив розвитку студентського фізичного виховання і спорту у вищій школі на прикладі ДВНЗ «УжНУ». Завдання дослідження: вивчити соціально-економічні та наукові передумови фізичного виховання студентів ВНЗ; визначити стан фізичного виховання і спорту студентської молоді та перспективи розвитку.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22270
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізичного виховання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СТУДЕНТСЬКОГО.pdf399.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.