Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22272
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОпікунова, Н. В.-
dc.contributor.authorШвец, Є. В.-
dc.date.accessioned2018-11-22T09:36:31Z-
dc.date.available2018-11-22T09:36:31Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationОпікунова, Н. В. Застосування системного підходу до формування економічного потенціалу підприємств [Текст] / Н. В. Опікунова, Є. В. Швець // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2017. – Вип. 16№Ч.2. – С. 37-39. – бібліогр.:с.40(21 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22272-
dc.description.abstractУ статті розглянуто та проаналізовано основні теоретичні підходи до визначення сутності категорії «економічний потенціал підприємства», визначено основні розбіжності. Запропоновано авторське визначення даного поняття. Доведено, що потенціал є фундаментальною характеристикою будь-якої системи, базисом процесу розвитку. Досліджено, що формування та управління економічним потенціалом підприємства є одним із найбільш важливих завдань у нестабільній економіці країни. Визначено, що тільки з позицій системного підходу нині можна досліджувати питання формування потенціалу, управління його розвитком, визначення достатності його величини.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВид-во УжНУ "Говерла"uk
dc.subjectпотенціалuk
dc.subjectекономічний потенціал підприємстваuk
dc.subjectсистемний підхідuk
dc.titleЗастосування системного підходу до формування економічного потенціалу підприємствuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 16 Частина 2 - 2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЗАСТОСУВАННЯ СИСТЕМНОГО ПІДХОДУ ДО ФОРМУВАННЯ.pdf295.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.