Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22272
Название: | Застосування системного підходу до формування економічного потенціалу підприємств |
Авторы: | Опікунова, Н. В. Швец, Є. В. |
Ключевые слова: | потенціал, економічний потенціал підприємства, системний підхід |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Вид-во УжНУ "Говерла" |
Библиографическое описание: | Опікунова, Н. В. Застосування системного підходу до формування економічного потенціалу підприємств [Текст] / Н. В. Опікунова, Є. В. Швець // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2017. – Вип. 16№Ч.2. – С. 37-39. – бібліогр.:с.40(21 назв). |
Краткий осмотр (реферат): | У статті розглянуто та проаналізовано основні теоретичні підходи до визначення сутності категорії «економічний потенціал підприємства», визначено основні розбіжності. Запропоновано авторське визначення даного поняття. Доведено, що потенціал є фундаментальною характеристикою будь-якої системи, базисом процесу розвитку. Досліджено, що формування та управління економічним потенціалом підприємства є одним із найбільш важливих завдань у нестабільній економіці країни. Визначено, що тільки з позицій системного підходу нині можна досліджувати питання формування потенціалу, управління його розвитком, визначення достатності його величини. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22272 |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 16 Частина 2 - 2017 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЗАСТОСУВАННЯ СИСТЕМНОГО ПІДХОДУ ДО ФОРМУВАННЯ.pdf | 295.08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.