Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22295
Название: | Принципи менеджменту в природно–заповідній сфері |
Авторы: | Палінчак, Микола Михайлович Дяченко, І. Б. Рошко, Світлана Михайлівна |
Ключевые слова: | природно-заповідна територія, природоохоронна територія |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Вид-во УжНУ "Говерла" |
Библиографическое описание: | Палінчак, М. М. Принципи менеджменту в природно–заповідній сфері [Текст] / М. М. Палінчак, І. Б. Дяченко // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2017. – Вип. 16№Ч.2. – С. 51-55. – бібліогр.:с.54-55(7 назв). |
Краткий осмотр (реферат): | У роботі розглянуто класифікацію природно-заповідних територій та об'єктів у контексті Конвеції МСОП та законодавчих актів України та виокремлено принципів збереження екомережі природно-заповідних територій та об'єктів. Науково обґрунтовано, що найефективнішим засобом їх збереження, передусім пралісових екосистем, є створення на базі екологічної мережі територій та об'єктів природно-заповідної сфери, яка є невід'ємною її складовою. При цьому важливе значення має формування екологічної мережі Карпатської гірської системи в умовах транскордонного співробітництва, передусім із сусідніми країнами-членами ЄС. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22295 |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 16 Частина 2 - 2017 Наукові публікації кафедри міжнародної політики |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
КЛАСИФІКАЦІЯ ПРИРОДНО-ЗАПОВІДНИХ ТЕРИТОРІЙ ТА ОБ'ЄКТІВ.pdf | 303.9 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.