Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22398
Title: НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ФІЛОСОФІї ПРАВА
Authors: Шандра, Богдана Богданівна
Keywords: Філософія правав
Issue Date: Sep-2015
Publisher: Редакційно-видавничий відділ ДВНЗ «УжНУ»
Citation: Навчально-методичні рекомендації з дисципліни «Філософія права » для студентів за напрямом підготовки 6.020301 «Філософія» (методичне видання) Ужгород: Редакційно-видавничий відділ УжНУ, 2015. – 44 с.
Abstract: Філософія права як навчальний предмет орієнтує студента на осягнення основних причин та сутності існуючих правових процесів, що сприятиме кращому розумінню студентами філософсько-правових проблем. Філософські знання у галузі філософії права – це передумова і основа гуманітарної освіти фахівців у галузі філософії, соціальної роботи, політології. У курсі філософії права вивчаються загальні закони та закономірності творення та функціонування правових інститутів, особливості їх виникнення та функціонування. Вивчення курсу зорієнтоване на філософські проблеми права та проблеми філософії права. Аналіз специфіки суспільства, пізнавальні та аксіологічні проблеми розглядаються у контексті філософії права. Велика увага надається у курсі «Філософія права» процесам суспільного буття та соціальної взаємодії, нормам соціальної взаємодії та основним суспільним цінностям. Саме на основі знання таких цінностей можна діяти та працювати у суспільстві.
Description: 1. Мета та завдання навчальної дисципліни 4 2. Опис та структура навчальної дисципліни 6 3. Програма навчальної дисципліни 8 4. Плани семінарських занять та рекомендована література 13 5. Методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи студентів 22 6. Перелік завдань на модульні контрольні роботи 24 7. Тестові контрольні завдання 26 8. Питання для підсумкового контролю 36 9. Методи навчання та оцінювання 37 10. Рекомендована література 39
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22398
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри філософії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шандра_Ф¦лософ¦я права_2.pdf640.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.