Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22439
Title: Вивчення чеської та угорської мов в україномовних школах поліетнічного регіону Закарпаття
Authors: Депчинська, Іветта Аттілівна
Issue Date: 2015
Publisher: Гражда
Citation: Депчинська І. А. Вивчення чеської та угорської мов в україномовних школах поліетнічного регіону Закарпаття : метод. посіб. на допомогу вчителям загальноосвітніх навчальних закладів / Іветта Аттілівна Депчинська. – Ужгород : Гражда, 2015. – 183 с.
Abstract: На сучасному етапі розвитку освіти України в контексті євроінтеграційного процесу вивченню іноземних мов надається особлива увага. У даному методичному посібнику розроблено основи вивчення угорської та чеської мов для україномовних шкіл Закарпаття. Виховання учнівської молоді в умовах поліетнічного регіону передбачає створення полікультурного мовного середовища, яке сприяло б формуванню європейських цінностей: толерантності, поважливого ставлення до інших культур, традицій, звичаїв. У методичному посібнику, який рекомендовано для факультативних занять та самоосвіти подано угорський та чеський алфавіти, історію розвитку цих мов, їх фонетичний та лексичний склад, а також завдання для закріплення і використання знань. Методичний посібник створено на допомогу вчителям загальноосвітніх навчальних закладів при підготовці до факультативних занять з угорської та чеської мов. Він стане також цікавим путівником для тих учнів, які роблять самостійні кроки з вивчення угорської або чеської мов.
Description: Рекомендовано до друку науково-методичною радою Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти. Протокол № 3 від 15 травня 2016 р.
Type: Text
Publication type: Методичний посібник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22439
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Посібник для друку 2016 — копия пдф.pdf11.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.