Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22472
Title: Сучасні тенденції міжнародної міграції та грошових переказів мігрантів в умовах глоболізації
Authors: Якубовський, С. О.
Горивенко, Х. С.
Keywords: Міжнародна міграція, імміграція
Issue Date: 2017
Publisher: Вид-во УжНУ "Говерла"
Citation: Якубовський, С. О. Сучасні тенденції міжнародної міграції та грошових переказів мігрантів в умовах глоболізації [Текст] / С. О. Якубовський, Х. С. Горивенко // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2017. – Вип. 16№Ч.2. – С. 174-178. – бібліогр.:с.178(20 назв).
Abstract: У статті визначено основні країни – лідери за кількістю іммігрантів і обсягом грошових переказів. Роз- глянуто структуру імміграційних потоків у Сполучених Штатах Америки, Німеччині, Люксембурзі та Саудівській Аравії, а також визначено, чим ці країни приваблюють іммігрантів. Проаналізовано структуру потоків грошових переказів мігрантів і визначено вплив грошових переказів на добробут країни їх походження. Проаналізовано країни з більшістю трудової міграції та країни, що приймають біженців, а також різними за рівнем економічного розвитку країни. Сформульовано висновки на основі проведеного аналізу впливу грошових потоків на економічно-соціальний добробут країн їх походження.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22472
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 16 Частина 2 - 2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ МІЖНАРОДНОЇ МІГРАЦІЇ.pdf302.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.