Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22747
Title: Преспективи розвитку транскордонного співробітництва між сусідніми регіонами Угорщини, Словачини, Румунії, та України в рамках політики транскордонного співробітництва ЄС
Authors: Бенко, Радослав
Issue Date: 2012
Publisher: Вид-во УжНУ "Говерла"
Citation: Бенко, Р. Преспективи розвитку транскордонного співробітництва між сусідніми регіонами Угорщини, Словачини, Румунії, та України в рамках політики транскордонного співробітництва ЄС [Текст] / Р. Бенко // Геополітика України: історія і сучасність : збірник наук. праць. – Ужгород : ЗакДУ, 2012. – №Вип. 8 : Шляхи підвищення ефективності транскордонного співробітництва на новому східному кордоні Європейського Союзу. – С. 194-220. – бібліогр.:с.216-220(15 назв).
Abstract: Транскордонна регіональна політика Європейського Союзу (ЄС) може бути поділена на дві категорії. Перша з них відноситься до внутрішньої діяльності ЄС – транскордонна регіональна політика по відношенню до сусідніх регіонів держав-членів ЄС. Друга відноситься до зовнішньої діяльності ЄС (дії, спрямовані на країни, що не входять до ЄС) – транскордонна регіональна політика по відношенню до сусідніх регіонів, де принаймні одна область розташована на території країни ЄС.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22747
Appears in Collections:Геополітика України: історія і сучасність. Вип. 8 2012



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.