Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22756
Title: Роль, місце і значення туристичних інформаційних центрів (ТІЦ) у процесі транскордонних, міжрегіональних взаємин та співробітництва між містама - партнерами
Authors: Ключівський, Юрій
Keywords: туризм, транскордонне співробітництво, туристичні інформаційні центри (ТІЦ)
Issue Date: 2012
Publisher: Вид-во УжНУ "Говерла"
Citation: Ключівський, Ю. Роль, місце і значення туристичних інформаційних центрів (ТІЦ) у процесі транскордонних, міжрегіональних взаємин та співробітництва між містама - партнерами [Текст] / Ю. Ключівський // Геополітика України: історія і сучасність : збірник наук. праць. – Ужгород : ЗакДУ, 2012. – №Вип. 8 : Шляхи підвищення ефективності транскордонного співробітництва на новому східному кордоні Європейського Союзу. – С. 238-257. – бібліогр.:с.253-256(30 назв).
Abstract: В цій статті розглянуті питання виникнення, розвитку та діяльності туристичних інформаційних центрів (ТІЦ) в регіонах України, їх статусу й власності. Мета статті - висвітлити роль, місце та значення туристичних інформаційних центрів (ТІЦ) в процесах транскордонного і міжрегіонального співробітництва та в рамках роботи Єврорегіонів, що діють в Україні на сучасному етапі, а також звернути увагу на взаємини між містами-партнерами у цих питаннях і вказати на діючі проекти, існуючі проблеми та запропонувати шляхи їх вирішення. Вивчення вказаної теми здійснене з використанням українських Інтернет-ресурсів.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22756
Appears in Collections:Геополітика України: історія і сучасність. Вип. 8 2012



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.