Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23299
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Арсиненко, Н. | - |
dc.contributor.author | Годя, Іван Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-15T10:31:37Z | - |
dc.date.available | 2019-01-15T10:31:37Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р. В., Арсиненко Н. О., Годя І. М. Теоретико-методолгічні засади концепції "Впізнаваної безпеки" у сфері харчових послуг вітичизняної туристичної галузі / Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації", 25 грудня 2018 р., м.Переяслав-Хмельницький. Вип.42. - С.64-67. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23299 | - |
dc.description | Вважаємо, що необхідним елементом побудови концепції „Впізнаваної безпеки” – є сучасні системи аналізу ризиків та небезпечних чинників. Зокрема такою системою є – HACCP (англ. Hazard Analysis and Critical Control Point). Це система, яка здійснює аналіз ризиків, оцінку небезпечних чинників, контроль критичних точок. Система НАССР є науково обґрунтованою, що дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом: а) ідентифікації небезпечних чинників; б) контролю небезпечних чинників. | uk |
dc.description.abstract | Досліджуючи концепцію „Впізнаваної безпеки” як елементу сучасної стратегії розвитку послуг харчування у туризмі, необхідно розглянути понятійний апарат. На наш погляд, термін „впізнавана безпека” у сфері надання харчових послуг – це такі особливі умови, у яких перебуває індустрія послуг харчування, коли дія зовнішніх факторів і внутрішніх чинників не призводить до процесів, що вважаються негативними по відношенню до даної системи у відповідності до наявних потреб споживача. Тобто у більш широкому розумінні, „впізнавана безпека” у послугах харчування – це такий стан системи, коли дія зовнішніх та внутрішніх факторів не призводить до погіршення функціонування та розвитку сфери послуг харчування. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Переяслав-Хмельницький | uk |
dc.relation.ispartofseries | туризм і рекреаці;42 | - |
dc.subject | Заклади харчування, харчування, туризм | uk |
dc.title | Теоретико-методолгічні засади концепції "Впізнаваної безпеки" у сфері харчових послуг вітичизняної туристичної галузі | uk |
dc.title.alternative | Теоретико-методолгічні засади концепції "Впізнаваної безпеки" у сфері харчових послуг вітичизняної туристичної галузі | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник 42.pdf | 11.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.