Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23299
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorАрсиненко, Н.-
dc.contributor.authorГодя, Іван Михайлович-
dc.date.accessioned2019-01-15T10:31:37Z-
dc.date.available2019-01-15T10:31:37Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationКорсак Р. В., Арсиненко Н. О., Годя І. М. Теоретико-методолгічні засади концепції "Впізнаваної безпеки" у сфері харчових послуг вітичизняної туристичної галузі / Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації", 25 грудня 2018 р., м.Переяслав-Хмельницький. Вип.42. - С.64-67.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23299-
dc.descriptionВважаємо, що необхідним елементом побудови концепції „Впізнаваної безпеки” – є сучасні системи аналізу ризиків та небезпечних чинників. Зокрема такою системою є – HACCP (англ. Hazard Analysis and Critical Control Point). Це система, яка здійснює аналіз ризиків, оцінку небезпечних чинників, контроль критичних точок. Система НАССР є науково обґрунтованою, що дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом: а) ідентифікації небезпечних чинників; б) контролю небезпечних чинників.uk
dc.description.abstractДосліджуючи концепцію „Впізнаваної безпеки” як елементу сучасної стратегії розвитку послуг харчування у туризмі, необхідно розглянути понятійний апарат. На наш погляд, термін „впізнавана безпека” у сфері надання харчових послуг – це такі особливі умови, у яких перебуває індустрія послуг харчування, коли дія зовнішніх факторів і внутрішніх чинників не призводить до процесів, що вважаються негативними по відношенню до даної системи у відповідності до наявних потреб споживача. Тобто у більш широкому розумінні, „впізнавана безпека” у послугах харчування – це такий стан системи, коли дія зовнішніх та внутрішніх факторів не призводить до погіршення функціонування та розвитку сфери послуг харчування.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПереяслав-Хмельницькийuk
dc.relation.ispartofseriesтуризм і рекреаці;42-
dc.subjectЗаклади харчування, харчування, туризмuk
dc.titleТеоретико-методолгічні засади концепції "Впізнаваної безпеки" у сфері харчових послуг вітичизняної туристичної галузіuk
dc.title.alternativeТеоретико-методолгічні засади концепції "Впізнаваної безпеки" у сфері харчових послуг вітичизняної туристичної галузіuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник 42.pdf11.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.