Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23402
Назва: | Актуальні проблеми виробництва продовольчих ресурсів Карпатського Єврорегіону |
Автори: | Ерфан, Віталій Йосипович |
Ключові слова: | продовольча безпека, економічна безпека, аграрне господарювання, продовольчі комплекси, політика енергоефективності |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | ЗакДУ |
Бібліографічний опис: | Ерфан В.Й. Актуальні проблеми виробництва продовольчих ресурсів Карпатського Єврорегіону // Регіональний розвиток Закарпаття та аспекти глобалізаційного поглинання: колективна монографія / автор. колектив: Е.І. Балога, Ю.Л. Виноградов, І.І. Вовканич, В.Й. Ерфан та ін. С. 84-103 |
Серія/номер: | Регіональний розвиток Закарпаття та аспекти глобалізаційного поглинання; |
Короткий огляд (реферат): | Продовольча проблема є провідною складовою економічної безпеки країни, що визначається здатністю національної економіки до розширеного відтворення з метою задоволення на визначеному рівні потреб власного населення і держави.
Продовольче забезпечення має глобальний характер та відношення до всіх груп країн, усіх народів світу, оскільки народонаселення виступало, виступає і виступатиме головним споживачем природних ресурсів, потреби в яких з розвитком цивілізації постійно зростають.
Ключові слова: продовольча безпека, економічна безпека, аграрне господарювання, продовольчі комплекси, політика енергоефективності. Food problem is the leading component of economic security, defined by the ability of the national economy to the expanded reproduction to meet on a certain level needs of the public and the state. Food supply is global and relevant to all groups of countries, all peoples of the world population since acted, acts and will act as the main consumer of natural resources, the needfor the development of civilization ure constantly increasing. The keywords: food security, economic security, agricultural funning, food systems, energy policy. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Розділ монографії |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23402 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Актуальні проблеми виробництва продовольчих ресурсів....pdf | 2.14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.