Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/2372
Назва: Визначення цинку в кухонній солі методом електротермічної атомно-абсорбційної спектроскопії
Інші назви: Determination of zinc in rock salt by the method of electrothermal atomic-absorption spectroscopy
Автори: Сухарева, Оксана Юріївна
Сухарев, Сергій Миколайович
Дата публікації: 2012
Видавництво: Видавництво УжНУ "Говерла"
Бібліографічний опис: Сухарева, О. Ю. Визначення цинку в кухонній солі методом електротермічної атомно-абсорбційної спектроскопії [Текст] / О. Ю. Сухарева, С. М. Сухарев // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Хімія / ред. кол. С.Ю. Чундак, І.Є. Барчій, С.М. Сухарев та ін. – Ужгород: Видавництво УжНУ "Говерла", 2012. – Вип. №1 (27). – С. 47–51. – Бібліогр.: с. 50–51 (21 назва).
Серія/номер: Хімія;
Опис: The procedure for direct determination of Zinc in rock salt by the method of electrothermal atomic-absorption spectroscopy with using of isonicotinoylhydrazone pyroracemic acid and nitrate ammonium as modifier is proposed.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/2372
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Хімія Випуск 1(27) - 2012

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВИЗНАЧЕННЯ ЦИНКУ В КУХОННІЙ СОЛІ.pdf131.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.