Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23798
Title: Сімейне право України
Authors: Булеца, Сібілла Богданівна
Заборовський, Віктор Вікторович
Фазикош, Василь Георгійович
Issue Date: 2015
Citation: Сімейне право України : підручник / С. Б. Булеца, В. В. Заборовський, В. Г. Фазикош та ін. ; за ред. С. Б. Булеци, В. Г. Фазикоша. — К. : Знання, 2015. — 375 с. — (Вища освіта XXI століття).
Abstract: У підручнику “Сімейне право України” висвітлені питання загальної теорії сімейного права, правовідносини подружжя: шлюб, припинення шлюбу, майнові та особисті немайнові правовідносини подружжя, правовідносини батьків і дітей, інших членів сім’ ї та родичів, форми влаштування дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, та колізійні норми сімейного права. Матеріал викладено відповідно до програми з сімейного права України. В основу покладено Сімейний кодекс України, а також інші нормативно-правові акти. Підручник розрахований на викладачів, аспірантів і студентів юридичних вузів та факультетів; юристів-практиків, а також всіх, хто цікавиться сімейним правом.
Description: Рекомендовано до друку вченою радою Ужгородського національного університету ( протокол № 5 від 27 січня 2012 р.)
Type: Text
Publication type: Книга, підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23798
ISBN: 978-617-07-0256-2
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри цивільного права та процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сімейне.pdf275.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.