Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23873
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Седікова, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-25T08:39:20Z | - |
dc.date.available | 2019-03-25T08:39:20Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Седікова, І. О. Управління інноваційною діяльністю підприємств кондитерської галузі [Текст] / І. О. Седікова // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2018. – Вип. 18№Ч.3. – С. 55-59. – Бібліогр.: с. 58-59 (29 назв). – Рез.: англ. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23873 | - |
dc.description.abstract | У статті обґрунтовано методичні та прикладні напрями впровадження інновацій на підприємствах кондитерської галузі в умовах посилення конкуренції. Визначено, що для підприємств вітчизняної промисловості характерні такі види інновацій, як техніко-технологічні, організаційні. Розглянуто основні інноваційні напрями розвитку кондитерського галузі. За основний напрям дослідження обрано тренд здорового споживання солодощів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Вид-во УжНУ "Говерла" | uk |
dc.subject | інновації | uk |
dc.subject | кондитерська галузь | uk |
dc.subject | конкуренція | uk |
dc.subject | ринок | uk |
dc.title | Управління інноваційною діяльністю підприємств кондитерської галузі | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 18 Частина 3 - 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
управління інноваційною діяльністю підприємств.pdf | 366.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.