Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23873
Назва: | Управління інноваційною діяльністю підприємств кондитерської галузі |
Автори: | Седікова, І. О. |
Ключові слова: | інновації, кондитерська галузь, конкуренція, ринок |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Вид-во УжНУ "Говерла" |
Бібліографічний опис: | Седікова, І. О. Управління інноваційною діяльністю підприємств кондитерської галузі [Текст] / І. О. Седікова // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2018. – Вип. 18№Ч.3. – С. 55-59. – Бібліогр.: с. 58-59 (29 назв). – Рез.: англ. |
Короткий огляд (реферат): | У статті обґрунтовано методичні та прикладні напрями впровадження інновацій на підприємствах кондитерської галузі в умовах посилення конкуренції. Визначено, що для підприємств вітчизняної промисловості характерні такі види інновацій, як техніко-технологічні, організаційні. Розглянуто основні інноваційні напрями розвитку кондитерського галузі. За основний напрям дослідження обрано тренд здорового споживання солодощів. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23873 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 18 Частина 3 - 2018 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
управління інноваційною діяльністю підприємств.pdf | 366.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.