Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23999
Title: Системний підхід в управлінні розвитком сферою туризму та рекреації
Authors: Грабар, Марина Василівна
Бігорі, В.А.
Keywords: туризм, економіка, системний підхід, управління розвитком регіону, сфера туризму та рекреації, конкурентоспроможність
Issue Date: 2013
Citation: Грабар М.В.Системний підхід в управлінні розвитком сферою туризму та рекреації / М.В. Грабар, В.А. Бігорі // Економічний простір: збірник наукових праць. Дніпропетровськ: ПДАБА, 2013.– № 72. – С. 35-46.
Abstract: У статті розглянуто загальні особливості управління розвитком регіону. Побудовано концептуальну схему сутнісного наповнення поняття управління розвитком регіону. Досліджено наявну систему управління сферою туризму та рекреації Закарпаття. Встановлено, що провідну роль в розвитку галузі відіграє Головне управління з питань європейської інтеграції, зовнішньоекономічних зв’язків та туризму. Також суттєвий вплив на розвиток сфери туризму та рекреації мають райдержадміністрації та громадські організації. Проаналізовано першооснови адаптації сфери туризму та рекреації до системного підходу в управлінні. Впровадження механізмів системного розвитку відбувається через розвиток туристичної дестинації Закарпаття.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23999
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ecpros_2013_72_6.pdf282.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.