Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24068
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorҐоца, Еріка Дюловна-
dc.date.accessioned2019-04-12T11:27:06Z-
dc.date.available2019-04-12T11:27:06Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationҐоца, Еріка Назви напоїв і приправ в українських говорах Карпат / Еріка Ґоца // Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства : зб. наук. пр. / відпов. ред. І.В. Сабадош; відпов. за вип. О.Миголинець; ред.кол.: В.В.Барчан, Л.О.Белей, Ю.М.Бідзіля та ін. – Ужгород, 2008. – Вип. 12 : Українська діалектна лексика як об'єкт словникарства та лінгвогеографії. – С. 125-128uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24068-
dc.description.abstractУ статті аналізуються назви напоїв і приправ в українських говорах Карпат. Приділено увагу таким назвам: компот, сушня (сушені фрукти, ягоди), вівсяний кисіль, чай, кава, засмажка, приправа з товченого часнику і солі, сіль.uk
dc.description.abstractThe article analyses the names of beverages and seasonings in Ukrainian patois of the Carpathian Mountains. The following names are in the centre of attention: compote, dried fruits and berries, oatmeal jelly, tea, coffee, seasoning made of crushed garlic and salt, salt.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВид-во УжНУ "Говерла"uk
dc.relation.ispartofseriesСучасні проблеми мовознавства та літературознавства. Вип. 12.;-
dc.subjectназваuk
dc.subjectназви напоїв і приправuk
dc.subjectлексемаuk
dc.subjectноменuk
dc.subjectnameuk
dc.subjectnames of beverages and seasoningsuk
dc.subjectlexemeuk
dc.titleНазви напоїв і приправ в українських говорах Карпатuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства Випуск 12 - 2008

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Еріка ҐОЦА.pdf289.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.