Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24068
Назва: Назви напоїв і приправ в українських говорах Карпат
Автори: Ґоца, Еріка Дюловна
Ключові слова: назва, назви напоїв і приправ, лексема, номен, name, names of beverages and seasonings, lexeme
Дата публікації: 2008
Видавництво: Вид-во УжНУ "Говерла"
Бібліографічний опис: Ґоца, Еріка Назви напоїв і приправ в українських говорах Карпат / Еріка Ґоца // Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства : зб. наук. пр. / відпов. ред. І.В. Сабадош; відпов. за вип. О.Миголинець; ред.кол.: В.В.Барчан, Л.О.Белей, Ю.М.Бідзіля та ін. – Ужгород, 2008. – Вип. 12 : Українська діалектна лексика як об'єкт словникарства та лінгвогеографії. – С. 125-128
Серія/номер: Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства. Вип. 12.;
Короткий огляд (реферат): У статті аналізуються назви напоїв і приправ в українських говорах Карпат. Приділено увагу таким назвам: компот, сушня (сушені фрукти, ягоди), вівсяний кисіль, чай, кава, засмажка, приправа з товченого часнику і солі, сіль.
The article analyses the names of beverages and seasonings in Ukrainian patois of the Carpathian Mountains. The following names are in the centre of attention: compote, dried fruits and berries, oatmeal jelly, tea, coffee, seasoning made of crushed garlic and salt, salt.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24068
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства Випуск 12 - 2008

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Еріка ҐОЦА.pdf289.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.