Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24082
Title: Навчально-методичні матеріали до курсу “Історія середніх віків” для студентів другого курсу історичного факультету
Authors: Керецман, Надія Павлівна
Issue Date: 1998
Publisher: Вид-во УжНУ "Говерла"
Citation: Керецман Н. П. Навчально-методичні матеріали до курсу “Історія середніх віків” для студентів другого курсу історичного факультету [текст] / Н. П. Керецман.- Ужгород, 1998.- 46 с.
Abstract: Посібник-довідник упорядкований з метою допомогти студентам в оволодінні навчальним матеріалом з курсу “Історії середніх віків”. Вміщені в ньому матеріали хронологічно і тематично повністю відповідають програмі курсу, що охоплює країни Західної Європи і неслов`янські країни Центральної Європи, а також Візантію в період із V ст. до середини XVII ст. Посібник включає в себе хронологічні таблиці найважливіших подій середньовічної історії Західної Європи, контрольні запитання до курсу, приклади тестів та задач, перелік правителів основних держав середньовічної Європи, римських пап, династичні таблиці. Матеріали довідника можуть бути використані студентами при підготовці семінарських занять, написанні контрольних, курсових та дипломних робіт.Посібник-довідник упорядкований з метою допомогти студентам в оволодінні навчальним матеріалом з курсу “Історії середніх віків”. Вміщені в ньому матеріали хронологічно і тематично повністю відповідають програмі курсу, що охоплює країни Західної Європи і неслов`янські країни Центральної Європи, а також Візантію в період із V ст. до середини XVII ст. Посібник включає в себе хронологічні таблиці найважливіших подій середньовічної історії Західної Європи, контрольні запитання до курсу, приклади тестів та задач, перелік правителів основних держав середньовічної Європи, римських пап, династичні таблиці. Матеріали довідника можуть бути використані студентами при підготовці семінарських занять, написанні контрольних, курсових та дипломних робіт.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24082
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри археології, етнології та культурології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
довідник Керецман.pdf368.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.