Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24221
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПискач, Ольга Дмитрівна-
dc.date.accessioned2019-04-22T10:51:25Z-
dc.date.available2019-04-22T10:51:25Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationПискач, Ольга Архаїзація лексики в сучасній закарпатській говірці / Ольга Пискач // Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства : зб. наук. пр. / відпов. ред. І.В. Сабадош; відпов. за вип. О.Миголинець; ред.кол.: В.В.Барчан, Л.О.Белей, Ю.М.Бідзіля та ін. – Ужгород, 2008. – Вип. 12 : Українська діалектна лексика як об'єкт словникарства та лінгвогеографії. – С. 165-167.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24221-
dc.description.abstractУ статті порушено проблеми архаїзації лексики в говірці села Торунь Міжгірсь- кого району Закарпатської області. Аналізуються назви меблів та інших хатніх речей, їжі і напоїв, кухонного начиння, одягу, взуття та прикрас тощо.uk
dc.description.abstractThe article under consideration touches upon the problems of vocabulary archaization in the patois of the Toron' village (Mizhhirja region, Transcarpathia). The names of different pieces of furniture, household articles, meals, beverage foods, kitchen appliances, clothes, footwear and adornment are analyzed in the article.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВид-во УжНУ "Говерла"uk
dc.relation.ispartofseriesСучасні проблеми мовознавства та літературознавства. Вип. 12.;-
dc.subjectдіалектuk
dc.subjectговіркаuk
dc.subjectархаїзаціяuk
dc.subjectархаїчні елементиuk
dc.subjectзастарілі реаліїuk
dc.subjectdialectuk
dc.subjectpatoisuk
dc.subjectarchaic (old) realiauk
dc.titleАрхаїзація лексики в сучасній закарпатській говірціuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри української мови
Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства Випуск 12 - 2008

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ольга ПИСКАЧ.pdf292.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.