Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24256
Title: Умови адаптаційного розвитку підприємств молочної промисловості
Authors: Кондратюк, О. І.
Keywords: молочна промисловість, ринок молока, виробництво, норма споживання молочних продуктів, експортний потенціал
Issue Date: 2018
Publisher: ДВНЗ "УжНУ"
Citation: Умови адаптаційного розвитку підприємств молочної промисловості [Текст] / О. І. Кондратюк // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М. М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2018. – Вип. 20№Ч. 2. – С. 56-61. – Бібліогр.:с. 60 (19 назв). – Рез. рос., англ. мовами.
Abstract: У статті досліджено динаміку обсягів виробництва, споживання та цін на молоко та молочну продукцію. Охарактеризовано чинники, що мають вплив на основні показники діяльності підприємств, зокрема формування цін на молочну сировину, її переробку та продаж, а також ті, що впливають на виробництво та споживання. Визначено значення розвитку підприємств молочної промисловості для економіки та продовольчої безпеки країни. Окреслено основні проблеми адаптації розвитку підприємств молочної промисловості до сучасних умов господарювання та окреслено можливості та напрями регулювання вітчизняного ринку молока. Розглянуто обсяги експорту вітчизняних підприємств та визначено перспективні напрями щодо розширення експортного потенціалу українських молокопереробних підприємств.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24256
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 20 Частина 2 - 2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
УМОВИ АДАПТАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ.pdf327.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.