Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24295
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКатан, Л. І.-
dc.date.accessioned2019-04-24T08:16:40Z-
dc.date.available2019-04-24T08:16:40Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКатан, Л. І. Оптимізація виробництва продукції свинарства для підвищення фінансової стабільності сільськогосподарських підприємств [Текст] / Л. І. Катан, В. О. Катан, Б. А. Бортнік // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2018. – Вип. 22№Ч.2. – С. 12–16. – Бібліогр.: с. 16 (4 назви). – Рез. рос., англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24295-
dc.description.abstractУ статті складено план виробництва на зазначені періоди з урахуванням витрат на виробництво та збереження продукції свинарства. Проведено аналіз ступеня зв’язку між факторним чинником та результативним чинником (витрати на відгодування та забій свиней). Згруповано результати аналізу лінійної та нелінійної регресійної залежності між факторним та результативним чинниками. Доведено, що завдяки зміні плану забою свиней значно зменшені витрати на відгодівлю та забій.uk
dc.description.abstractThe plan of production for the indicated periods is compiled taking into account expenses for the production and preservation of pig production. The analysis of the degree of connection between the factor and the effective factors (the costs of pigs eating and slaughtering) is carried out. The results of the analysis of linear and non-linear regression dependence between factor and result factors are grouped. It has been proved that due to the change in the slaughter plan, significantly reduced feed and slaughter costsuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВид-во УжНУ "Говерла"uk
dc.subjectсільськогосподарські підприємстваuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectпродукція свинарстваuk
dc.subjectфункціїuk
dc.subjectобмеженняuk
dc.subjectумоваuk
dc.subjectголови свинейuk
dc.subjectagricultural enterprisesuk
dc.subjectproductionuk
dc.subjectpig productsuk
dc.subjectfunctionsuk
dc.subjectrestrictionsuk
dc.subjectconditionuk
dc.subjectpig headsuk
dc.titleОптимізація виробництва продукції свинарства для підвищення фінансової стабільності сільськогосподарських підприємствuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ. Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 22 Частина 2 - 2018



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.