Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24295
Название: Оптимізація виробництва продукції свинарства для підвищення фінансової стабільності сільськогосподарських підприємств
Авторы: Катан, Л. І.
Ключевые слова: сільськогосподарські підприємства, виробництво, продукція свинарства, функції, обмеження, умова, голови свиней, agricultural enterprises, production, pig products, functions, restrictions, condition, pig heads
Дата публикации: 2018
Издательство: Вид-во УжНУ "Говерла"
Библиографическое описание: Катан, Л. І. Оптимізація виробництва продукції свинарства для підвищення фінансової стабільності сільськогосподарських підприємств [Текст] / Л. І. Катан, В. О. Катан, Б. А. Бортнік // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2018. – Вип. 22№Ч.2. – С. 12–16. – Бібліогр.: с. 16 (4 назви). – Рез. рос., англ.
Краткий осмотр (реферат): У статті складено план виробництва на зазначені періоди з урахуванням витрат на виробництво та збереження продукції свинарства. Проведено аналіз ступеня зв’язку між факторним чинником та результативним чинником (витрати на відгодування та забій свиней). Згруповано результати аналізу лінійної та нелінійної регресійної залежності між факторним та результативним чинниками. Доведено, що завдяки зміні плану забою свиней значно зменшені витрати на відгодівлю та забій.
The plan of production for the indicated periods is compiled taking into account expenses for the production and preservation of pig production. The analysis of the degree of connection between the factor and the effective factors (the costs of pigs eating and slaughtering) is carried out. The results of the analysis of linear and non-linear regression dependence between factor and result factors are grouped. It has been proved that due to the change in the slaughter plan, significantly reduced feed and slaughter costs
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24295
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ. Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 22 Частина 2 - 2018

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ОПТИМІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ.pdf341.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.