Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24668
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТовт, Валерій Адальбертович-
dc.date.accessioned2019-06-27T06:25:54Z-
dc.date.available2019-06-27T06:25:54Z-
dc.date.issued1988-
dc.identifier.citationТовт В.А. Рейтингова оцінка фізичної підготовленості (з використанням державних тестів). Метод. посіб. - Ужгород: УжДУ, 1998. – 28 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24668-
dc.descriptionStudents of higher educational institutions the rating assessment of physical fitness the manual describes purpose and tasks, recommendations on the organization and conduct of tests in accordance with state requirements, the content of the basic tests and norms of their assessment, the method of calculating the ratings of students, the issue of material and methodological support, the procedure for summarizing.uk
dc.description.abstractВ посібнику викладно мету та завдання рейтингової оцінки фізичної підготовленості студентів вищих навчальних закладів, рекомендації щодо організації та проведення тестувань згідно державних вимог, зміст основних тестів і нормативи їх оцінки, методика вирахування рейтингів студентів, питання матеріального та методичного забезпечення, порядок підведення підсумків.uk
dc.description.sponsorshipВласні коштиuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжгородський державний університетuk
dc.subjectРейтингова оцінка фізичної підготовленості (з використанням державних тестів)uk
dc.subjectРейтингова оцінка, фізична підготовленість, державні тести, студентиuk
dc.titleРейтингова оцінка фізичної підготовленості (з використанням державних тестів)uk
dc.title.alternativeAssessment of physical fitness through ratings (state tests using)uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичний посібникuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізичного виховання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Рейтинг 98.pdf354.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.