Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24705
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПопик, Мар'яна Михайлівна-
dc.date.accessioned2019-07-03T12:35:25Z-
dc.date.available2019-07-03T12:35:25Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24705-
dc.language.isoukuk
dc.titleЯКІСТЬ ЯК ВИЗНАЧАЛЬНИЙ ФАКТОР ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Одеса_Стаття_2019.pdf891.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.