Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24705
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Попик, Мар'яна Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-03T12:35:25Z | - |
dc.date.available | 2019-07-03T12:35:25Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24705 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.title | ЯКІСТЬ ЯК ВИЗНАЧАЛЬНИЙ ФАКТОР ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Одеса_Стаття_2019.pdf | 891.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.