Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25295
Название: Навчальний посібник «Наскрізна програма практик в системі підготовки магістрів фізичної культури і спорту»
Авторы: Маріонда, Іван Іванович
Дата публикации: 2019
Издательство: ТОВ "РІК-У"
Библиографическое описание: Товт В.А. Маріонда І. І., Сивохоп Е. М. Навчальний посібник «Наскрізна програма практик в системі підготовки магістрів фізичної культури і спорту» Укладачі: Товт В.А., Маріонда І. І., Сивохоп Е.М.,— Ужгород, ТОВ «РІК-У», 2019. – 176 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник «Наскрізна програма практик в системі підготовки магістрів фізичної культури і спорту» призначений для керівників практик та студентів. Його розроблено у відповідності до освітньо-професійної програми підготовки магістра за спеціальністю 8.017 Фізична культура і спорт, галузь знань - 01 Освіта/Педагогіка. У навчальному посібнику викладені загальні положення проходження студентами передбачених навчальним планом практик, наскрізний план їх проведення, обов’язки та права студентів і керівників, методичні рекомендації для практикантів, основні цілі та завдання, зміст проходження виробничої тренерської практики з обраного виду спорту, педагогічної практики у ВНЗ, а також виробничої переддипломної практики за спеціальністю. Визначені вимоги щодо оформлення необхідної документації, форми і методи контролю набутих студентами практичних умінь та навичок, методика оцінювання якості виконання. Представлено перелік нормативної та науково-методичної літератури.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25295
ISBN: 978-617-7692-51-4
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фізичного виховання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Наскрізна програма практик магістрів.pdf4.74 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.