Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25484
Title: Деякі практичні проблеми реалізації гарантій адвокатської діяльності в контексті проведення обшуку відносно адвоката
Authors: Заборовський, Віктор Вікторович
Keywords: 12.00.10 – судоустрій; прокуратура та адвокатура, адвокат; гарантії діяльності адвоката; адвокатська таємниця; обшук адвоката.
Issue Date: 2018
Citation: Заборовський В.В. Деякі практичні проблеми реалізації гарантій адвокатської діяльності в контексті проведення обшуку відносно адвоката. Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. 2018. Вип. 50. Т. 2. С. 152-156. (стаття, фахове видання, включена до міжнародних наукометричних баз).
Abstract: В статті досліджується правова природа гарантій адвокатської діяльності, що забезпечують врахування особливого статусу адвоката при проведенні обшуку відносно нього. Робиться висновок, що українське законодавство у даній сфері в цілому відповідає традиціям європейських країн та практиці Європейського суду з прав людини, але наявність суттєвих неточностей та прогалин, а також фактична відсутність в КПК України положень про особливості проведення такої слідчої дії відносно адвоката, жодним чином не сприяють належному та однаковому застосуванню законодавства щодо дотримання вказаних гарантій.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25484
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри цивільного права та процесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.