Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25555
Title: Можливості застосування досвіду Данії у розвитку велотуризму в місті Ужгород
Authors: Габчак, Наталія Францівна
Дубіс, Лідія Франціва
Keywords: Географія, туризм, велотуризм, туристична інфраструктура, елементи велоінфраструктури, веломаршрут.
Issue Date: 2019
Publisher: ТОВ "Альфа-ПІК", м.Київ
Citation: Габчак Н.Ф., Дубіс Л.Ф. Можливості застосування досвіду Данії у розвитку велотуризму в місті Ужгород. Географія та туризм: Наук.зб. /Ред. кол.: Любіцева О.О. (гол. ред.) та ін. - К.: Альфа-ПІК, 2019. - Вип.47. - 45-57с.
Series/Report no.: УДК 338.483 (082);
Abstract: Врахування особливостей розвитку і просторової організації м.Ужгород на основі аналізу досвіду та практичних надбань м. Копенгаген у створенні велоінфраструктури дає змогу уникнути низки помилкових рішень і запропонувати сучасний проект розвитку цієї інфраструктури у межах території м.Ужгород. Проект також враховує вимоги, закладені у Програмі розвитку велосипедної інфраструктури у м. Ужгород на 2016-2020 рр.
Description: Проаналізовано закордонний досвід, зокрема столиці Данії Копенгагені, щодо особливостей розвитку велоінфраструктури та можливостей його використання в місті Ужгород Закарпатської області. Висвітлено аспекти організації велотуризму в м. Ужгород на національному та трансєвропейському рівні. Проаналізовано сучасний стан велотуризму, проблеми та перспективи його організації. Проведено соціологічне опитування, на основі якого розроблено рекомендації щодо потенційних можливостей та загроз розвитку велотуризму на досліджуваній території.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25555
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.