Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26181
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гаращук, О.В. | - |
dc.contributor.author | Куценко, В.І. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-18T10:17:13Z | - |
dc.date.available | 2019-10-18T10:17:13Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Гаращук, О. В. Інноваційний підхід до підготовки кадрів у контексті забезпечення їх конкурентоздатності [Текст] / О. В. Гаращук, В. І. Куценко // Міжнародний науковий вісник / ред. кол.: І. В. Артьомов (голова), О. І. Свєженцева, І. А. Грабова та ін. – Ужгород : ДВНЗ"УжНУ", 2015. – Спецвип. 1 (10). – С. 228-244. – Бібліогр.: с. 243-244 (16 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26181 | - |
dc.description.abstract | Розкрито важливість інноваційного підходу до під-готовки кадрів, їх компетентності. Наведено алгоритм інноваційних процесів. Подано складові моделі інноваційної діяльності ВНЗ. Показані чинники, що впливають на інно-ваційний розвиток. Наводяться складові інноваційної ін-фраструктури освітньої сфери, їх вплив на підготовку конкурентоспроможних кадрів, обґрунтовуються шляхи посилення інноваційної діяльності в освітній сфері, інтег-рації освіти, науки і виробництва. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ДВНЗ "УжНУ" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Міжнародний науковий вісник;Спецвип. 1(10) | - |
dc.subject | освітня сфера | uk |
dc.subject | професійні компетенції | uk |
dc.subject | інноваційні технології | uk |
dc.subject | інноваційна діяльність | uk |
dc.title | ІННОВАЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО ПІДГОТОВКИ КАДРІВ У КОНТЕКСТІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЇХ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | 2015 / Міжнародний науковий вісник. Випуск 1(10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ІННОВАЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО ПІДГОТОВКИ КАДРІВ.pdf | 499.64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.