Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26586
Title: Наукометричні бази даних як інструмент інтеграції вітчизняної науки в європейський і світовий дослідницький та освітній простори
Authors: Коцан, Л. І.
Keywords: інформаційні технології, дослідження, наукометрія, база даних, освітній простір, публікації, information technology, research, Scientometrics, data-base, educational space, publications
Issue Date: 2015
Publisher: ДВНЗ "УжНУ"
Citation: Коцан, Л. І. Наукометричні бази даних як інструмент інтеграції вітчизняної науки в європейський і світовий дослідницький та освітній простори [Текст] / Л. І. Коцан // Міжнародний науковий вісник / ред. кол.: І. В. Артьомов (голова), О. І. Свєженцева, І. А. Грабова та ін. – Ужгород : ДВНЗ"УжНУ", 2015. – Спецвип. 1 (10). – С. 349-361. – Бібліогр.: с. 360-361 (10 назв).
Abstract: У статті висвітлено поняття наукометричних баз даних, проаналізовано тенденції і проблеми розвитку віт-чизняної наукометрії на шляху до інтеграції в європейсь-кий та світовий дослідницький і освітній простори.
This article focuses on the concept of scientometric data-bases and analyzes trends and problems of domestic scien-tometrics's integration into the European and international re-search and educational space.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26586
Appears in Collections:Міжнародний науковий вісник. Випуск 1(10) 2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НАУКОМЕТРИЧНІ БАЗИ ДАНИХ.pdf514.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.