Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26732
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛазорик, Михайло Іванович-
dc.date.accessioned2019-11-14T08:31:16Z-
dc.date.available2019-11-14T08:31:16Z-
dc.date.issued2016-10-03-
dc.identifier.citationСпосіб профілактичного лікування хронічного гепатиту С, що включає клінічне обстеження, встановлення діагнозу та лікування, який відрізняється тим, що додатково готують суміш, додаючи і перемішуючи до 0,5 л води 50,0-150,0 г висушених плодів шипшини, 10,0-20,0 г висушених перемелених кірок кавуна, 10,0-30,0 г сухих квіток звіробою, 10,0-30,0 г меленого сухого листя кропиви, 3,0-10,0 г сушених квіток кульбаби, 1,0-7,0 г муміє, далі поступово суміш доводять до кипіння і кип'ятять 30 хвилин, після чого повільно остуджують, проціджують, зливають рідину, отриману густу масу знову доводять до кипіння, додають 3,0-15,0 г соняшникового меду та 100,0-300,0 г цукру-рафінаду, далі повільно кип'ятять до отримання густої в'язкої сиропоподібної маси, остуджують і приймають за 30 хвилин до їди по 1 чайній ложці 2-3 рази на добу 20-21 день, а результат оцінюють клінічно.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26732-
dc.descriptionКод посилання <a href="http://uapatents.com/6-105371-sposib-profilaktichnogo-likuvannya-gepatitu-s-siropom-za-indriksonom.html" target="_blank" rel="follow" title=uk
dc.description.abstractКорисна модель належить до медицини, зокрема до терапії, гастроентерології та інфекційних хвороб, і може бути застосована для профілактичного лікування хронічного гепатиту С.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesПатент;№ 105371-
dc.subjectгепатитуuk
dc.subjectлікуванняuk
dc.subjectіндріксономuk
dc.subjectпрофiлактичногоuk
dc.subjectспосібuk
dc.titleСпосіб профілактичного лікування гепатиту с сиропом за індріксономuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeПатентuk
Appears in Collections:Патенти кафедри факультетської терапії



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.