Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26732
Назва: | Спосіб профілактичного лікування гепатиту с сиропом за індріксоном |
Автори: | Лазорик, Михайло Іванович |
Ключові слова: | гепатиту, лікування, індріксоном, профiлактичного, спосіб |
Дата публікації: | 3-жов-2016 |
Бібліографічний опис: | Спосіб профілактичного лікування хронічного гепатиту С, що включає клінічне обстеження, встановлення діагнозу та лікування, який відрізняється тим, що додатково готують суміш, додаючи і перемішуючи до 0,5 л води 50,0-150,0 г висушених плодів шипшини, 10,0-20,0 г висушених перемелених кірок кавуна, 10,0-30,0 г сухих квіток звіробою, 10,0-30,0 г меленого сухого листя кропиви, 3,0-10,0 г сушених квіток кульбаби, 1,0-7,0 г муміє, далі поступово суміш доводять до кипіння і кип'ятять 30 хвилин, після чого повільно остуджують, проціджують, зливають рідину, отриману густу масу знову доводять до кипіння, додають 3,0-15,0 г соняшникового меду та 100,0-300,0 г цукру-рафінаду, далі повільно кип'ятять до отримання густої в'язкої сиропоподібної маси, остуджують і приймають за 30 хвилин до їди по 1 чайній ложці 2-3 рази на добу 20-21 день, а результат оцінюють клінічно. |
Серія/номер: | Патент;№ 105371 |
Короткий огляд (реферат): | Корисна модель належить до медицини, зокрема до терапії, гастроентерології та інфекційних хвороб, і може бути застосована для профілактичного лікування хронічного гепатиту С. |
Опис: | Код посилання <a href="http://uapatents.com/6-105371-sposib-profilaktichnogo-likuvannya-gepatitu-s-siropom-za-indriksonom.html" target="_blank" rel="follow" title= |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Патент |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26732 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти кафедри факультетської терапії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Спосіб профілактичного лікування гепатиту с сиропом за індріксоном.pdf | 177.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.