Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26795
Title: Спосіб поетапного омолодження шкіри обличчя біоадсорбуючою пілінг-пластинкою за індріксоном
Authors: Лазорик, Михайло Іванович
Індріксон, Євгеній Валерійович
Keywords: поетапного, пілінг-пластинкою, спосіб, шкіри, омолодження, біоадсорбуючою, індріксоном, обличчя
Issue Date: 27-Mar-2017
Citation: 1. Спосіб поетапного омолодження шкіри обличчя біоадсорбуючою пілінг-пластинкою, що на першому етапі включає обстеження шкіри обличчя, встановлення діагнозу та лікування, який відрізняється тим, що додатково на другому етапі готують біоадсорбуючу пілінг-пластинку з водостійкого паперу, який змазують рідким желатином, наносять на нього шар активованого вугілля середньої щільності і сушать, на третьому етапі ех tempore готують суміш 30-75 мл придатного для всіх типів шкіри жирного крему Nivea та 5-15 мл 30 % олійного розчину вітаміну Е, ретельно їх змішують і наносять суміш товстим шаром на вимиту та висушену шкіру, на четвертому етапі біоадсобуючою пілінг-пластинкою шліфують за масажними лініями шкіру обличчя протягом 10 хвилин, на п'ятому етапі ретельно змивають шкіру обличчя від залишків крему і візуально оцінюють результат, а при необхідності повторюють процедуру через 6 тижнів. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що біоадсорбуючу пілінг-пластинку готують раніше і зберігають в сухому місці в закритій посудині.
Series/Report no.: Патент;№ 115060
Abstract: Корисна модель належить до медицини, зокрема до дерматології, косметології та естетичної медицини, і може бути застосована для омолодження шкіри обличчя.
Description: Код посилання <a href="http://uapatents.com/6-115060-sposib-poetapnogo-omolodzhennya-shkiri-oblichchya-bioadsorbuyuchoyu-piling-plastinkoyu-za-indriksonom.html" target="_blank" rel="follow" title=
Type: Text
Publication type: Патент
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26795
Appears in Collections:Патенти кафедри факультетської терапії



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.