Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26948
Название: | Спосіб оцінки ефективності лікування інозином хворих на ішемічну хворобу серця з стенокардією та артеріальною гіпертензією |
Авторы: | Когутич, Іван Іванович Косенко, Лариса Юріївна Бичко, Михайло Васильович |
Дата публикации: | 25-дек-2013 |
Серия/номер: | Патент;86305 |
Краткий осмотр (реферат): | Реферат Спосіб оцінки ефективності лікування інозином хворих на ішемічну хворобу серця з стенокардією та артеріальною гіпертензією, який включає порівняння стану хворих до і після лікування, який відрізняється тим, що до лікування інозином у хворого в стані спокою здійснюють забір 5 мл крові з ліктьової вени і визначають рідинні властивості крові шляхом вимірювання в'язкості крові на ротаційному віскозиметрі при різних напругах зсуву від 0,020 дин/см до 8,8 дин/см, далі після лікування інозином проводять забір 5 мл крові з ліктьової вени і проводять аналогічне дослідження, при цьому якщо в'язкість крові при напрузі зсуву 0,3 дин/см2 зменшиться на 7,5 % і більше в порівнянні з напругою до лікування, та гемореологічний результат та антиангінальний ефект оцінюють як позитивні. |
Описание: | Код посилання <a href="http://uapatents.com/4-86305-sposib-ocinki-efektivnosti-likuvannya-inozinom-khvorikh-na-ishemichnu-khvorobu-sercya-z-stenokardiehyu-ta-arterialnoyu-gipertenziehyu.html" target="_blank" rel="follow" title="База патентів України">Спосіб оцінки ефективності лікування інозином хворих на ішемічну хворобу серця з стенокардією та артеріальною гіпертензією</a> |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Патент |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26948 |
Располагается в коллекциях: | Патенти |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
86305-uapatents.com.pdf | 147.34 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.