Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27059
Title: Легалізація Українськохї Греко–Католицької церкви і реалізація нових можливостей для наукової та виховної роботи на медичному факультеті Ужгородського національного університету ( 1996-2011)
Authors: Лазорик, Михайло Іванович
Keywords: релігія, молитви і людина
Issue Date: 2012
Publisher: Вид–во "Логос"
Citation: Лазорик М. Легалізація Українськохї Греко–Католицької церкви і реалізація нових можливостей для наукової та виховної роботи на медичному факультеті Ужгородського національного університету ( 1996-2011) / М. Лазорик // Історія релігій в Україні. науковий щорічник / упоряд. О. Киричук, М. Омельчук, І. Орлевич. – Л.: Інститут релігієзнавства – філія Львівського музею історії релігії; Вид-во «Логос», 2012.– Книга II.– С. 391-401.
Abstract: Дано аналіз результатів успішної співпраці між студентами медичного факультету Ужгородського національного університету та студентами українських та закордонних духовних навчальних закладів упродовж 1996 –2011 років на спільних наукових студентських конференціях. Наведено також результат наукових досліджень з вивчення механізмів впливу молитов та літургії на пацієнтів.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27059
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри факультетської терапії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Легалізація_Української_греко_католицької.pdf6.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.