Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27230
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКручаниця, Марія Іванівна-
dc.contributor.authorМиронюк, Іван Святославович-
dc.contributor.authorРозумикова, Надія Василівна-
dc.contributor.authorКручаниця, Василь Васильович-
dc.contributor.authorБрич, Валерія Володимирівна-
dc.contributor.authorКіш, Вікторія Павлівна-
dc.date.accessioned2019-12-08T13:31:37Z-
dc.date.available2019-12-08T13:31:37Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationОснови харчування : підручник / М. І. Кручаниця, І. С. Миронюк, Н. В. Розумикова, В. В. Кручаниця, В. В. Брич, В. П. Кіш; рец. : А. Н. Дзюба, М. П. Гребняк. – Ужгород : Говерла, 2019. – 252 с.uk
dc.identifier.isbn978-617-7333-94-3-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27230-
dc.descriptionРекомендовано до друку Вченою радою ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол №9 від 17 вересня 2019 р.) Рекомендовано до друку Редакційно-видавничою радою ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол №7 від 16 вересня 2019 р.)uk
dc.description.abstractСтруктура і зміст підручника адаптовані до тематики конкретних занять з курсів «Основи раціонального харчування», «Дієтотерапія», «Громадське харчування». Особливу увагу приділено основним продуктам харчування, які використовуються для здорових людей і не використовуються в дієтології, та особливостям громадського харчування. Компоненти продуктів харчування та складання добового раціону для людей залежно від віку, професійної діяльності, та для спортсменів – з урахуванням різних періодів фізичного навантаження та видів спорту. У додатках подаються таблиці для розрахунку добового раціону різних категорій осіб, а також вміщений тестовий контроль для самостійної роботи студентів. Підручник призначений для студентів факультету здоров’я та фізичного виховання, вчителів з основ здоров’я, фізвиховання ЗОШ, тренерів, а також буде корисним для тих, хто цікавиться проблемами харчування та впливу надлишкової маси тіла на здоров’я.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherГоверлаuk
dc.subjectхарчуванняuk
dc.subjectздоров'яuk
dc.subjectдієтологіяuk
dc.subjectпідручникuk
dc.titleОснови харчуванняuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeКнига, підручникuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.