Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27230
Назва: | Основи харчування |
Автори: | Кручаниця, Марія Іванівна Миронюк, Іван Святославович Розумикова, Надія Василівна Кручаниця, Василь Васильович Брич, Валерія Володимирівна Кіш, Вікторія Павлівна |
Ключові слова: | харчування, здоров'я, дієтологія, підручник |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Говерла |
Бібліографічний опис: | Основи харчування : підручник / М. І. Кручаниця, І. С. Миронюк, Н. В. Розумикова [та ін.] ; рец. : А. Н. Дзюба, М. П. Гребняк. – Ужгород : Говерла, 2019. – 252 с. : табл. |
Короткий огляд (реферат): | Структура і зміст підручника адаптовані до тематики конкретних занять з курсів «Основи раціонального харчування», «Дієтотерапія», «Громадське харчування». Особливу увагу приділено основним продуктам харчування, які використовуються для здорових людей і не використовуються в дієтології, та особливостям громадського харчування. Компоненти продуктів харчування та складання добового раціону для людей залежно від віку, професійної діяльності, та для спортсменів – з урахуванням різних періодів фізичного навантаження та видів спорту. У додатках подаються таблиці для розрахунку добового раціону різних категорій осіб, а також вміщений тестовий контроль для самостійної роботи студентів. Підручник призначений для студентів факультету здоров’я та фізичного виховання, вчителів з основ здоров’я, фізвиховання ЗОШ, тренерів, а також буде корисним для тих, хто цікавиться проблемами харчування та впливу надлишкової маси тіла на здоров’я. |
Опис: | Рекомендовано до друку Вченою радою ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол №9 від 17 вересня 2019 р.) Рекомендовано до друку Редакційно-видавничою радою ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол №7 від 16 вересня 2019 р.) |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Підручник |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27230 |
ISBN: | 978-617-7333-94-3 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально - методичні видання кафедри наук про здоров’я |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Підручник_ОСНОВИ ХАРЧУВАННЯ-kinceva versia.pdf | 4.25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Обкладинка_Основи харчування.jpg | 4.09 MB | JPEG | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.