Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27230
Назва: Основи харчування
Автори: Кручаниця, Марія Іванівна
Миронюк, Іван Святославович
Розумикова, Надія Василівна
Кручаниця, Василь Васильович
Брич, Валерія Володимирівна
Кіш, Вікторія Павлівна
Ключові слова: харчування, здоров'я, дієтологія, підручник
Дата публікації: 2019
Видавництво: Говерла
Бібліографічний опис: Основи харчування : підручник / М. І. Кручаниця, І. С. Миронюк, Н. В. Розумикова, В. В. Кручаниця, В. В. Брич, В. П. Кіш; рец. : А. Н. Дзюба, М. П. Гребняк. – Ужгород : Говерла, 2019. – 252 с.
Короткий огляд (реферат): Структура і зміст підручника адаптовані до тематики конкретних занять з курсів «Основи раціонального харчування», «Дієтотерапія», «Громадське харчування». Особливу увагу приділено основним продуктам харчування, які використовуються для здорових людей і не використовуються в дієтології, та особливостям громадського харчування. Компоненти продуктів харчування та складання добового раціону для людей залежно від віку, професійної діяльності, та для спортсменів – з урахуванням різних періодів фізичного навантаження та видів спорту. У додатках подаються таблиці для розрахунку добового раціону різних категорій осіб, а також вміщений тестовий контроль для самостійної роботи студентів. Підручник призначений для студентів факультету здоров’я та фізичного виховання, вчителів з основ здоров’я, фізвиховання ЗОШ, тренерів, а також буде корисним для тих, хто цікавиться проблемами харчування та впливу надлишкової маси тіла на здоров’я.
Опис: Рекомендовано до друку Вченою радою ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол №9 від 17 вересня 2019 р.) Рекомендовано до друку Редакційно-видавничою радою ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол №7 від 16 вересня 2019 р.)
Тип: Text
Тип публікації: Книга, підручник
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27230
ISBN: 978-617-7333-94-3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.